Home Up Shop info Artikels

De artikels uit onze clubshop.


Ronde sticker.


Deze cirkelvormige stickers, met als opschrift de officiële naam van de Tatra hond 'Polski Owczarek Podhalanski' en de naam van onze club 'T.O.P. Belgium', zijn uitgevoerd in de kleuren zwart en wit en werden verder verfraaid met een afbeelding van de kop van een Tatra. De stickers zijn geschikt voor gebruik binnen en buitenshuis, en kunnen bv. probleemloos op een wagen gekleefd worden.


De verkoopprijs van deze stickers bedraagt 1 Euro per stuk.


Rechthoekige sticker.


Deze rechthoekige stickers, met als opschrift 'I love my Tatra', zijn uitgevoerd in de kleuren zwart, rood en wit. De stickers zijn geschikt voor gebruik binnen en buitenshuis, en kunnen bv. probleemloos op een wagen gekleefd worden.


De verkoopprijs van deze stickers bedraagt 1 Euro per stuk.

Verjaardagskalender.


Vergeet nooit meer de verjaardag van uw partner, uw trouwe viervoeter of uw favoriete schoonmoeder dankzij de enige echte T.O.P. Belgium verjaardagskalender. Op de 12 pagina's, één voor elke maand van het jaar, kan U overzichtelijk alle belangrijke data uit uw leven noteren. Het spreekt vanzelf dat elke pagina van onze kalender verfraaid werd met een leuke Tatra foto.


De verkoopprijs van deze verjaardagskalenders bedraagt 7 Euro per stuk.  


Tasje voor poepzakjes.


Deze fraaie en modieuze tasjes, waarin U op een elegante en esthetisch verantwoorde wijze o.a. de poepzakjes voor uw viervoeter kan opbergen en meenemen, worden geleverd inclusief 5 ongebruikte poepzakjes. Vanzelfsprekend kan U deze veelzijdige tasjes ook voor andere doeleinden gebruiken, bv. als kaartbeurs, als muntentasje, of gewoon als decoratief accessoire.


De verkoopprijs van deze tasjes bedraagt 6 Euro per stuk.  

Placemat.


Uw maaltijd smaakt vanaf heden nog beter. Voortaan heeft U de keuze uit 3 mooie Tatra placemats om onder uw bord te leggen. Deze geplastifieerde placemats zijn makkelijk afwasbaar en beschermen uw tafel tegen krassen en vlekken. U kan kiezen uit drie verschillende afbeeldingen voor uw placemat. Gepersonaliseerde placemats met uw eigen foto behoren ook tot de mogelijkheden. Smacznego !


De verkoopprijs van deze placemats bedraagt 1,50 Euro per stuk.

Hier waak ik.


Laat uw medemens weten dat uw trouwe viervoeter over uw gezin en zijn territorium waakt. Deze mooie waarschuwingsborden zijn een verfraaiing voor elke deur, poort, of afsluiting, en voor elk hek of raam. Het dikke geplastifieerde papier is flexibel maar stevig, en kan tegen een stootje.  


De verkoopprijs van deze 'Hier waak ik' borden bedraagt 2,50 Euro per stuk.   

Puzzel.


Voor de puzzel-liefhebbers onder ons, hebben we deze fraaie zwart-wit Tatra puzzel in de aanbieding. De puzzel telt 264 stukjes, en heeft een formaat van 45 * 30 cm. Leuk om steeds opnieuw te leggen, of om na voltooiing in te lijsten.

 

De verkoopprijs van deze puzzels bedraagt 10 Euro per stuk.

Balpen.


Deze coole balpen mag in geen enkele pennenzak of handtas ontbreken. Deze zilverkleurige en rode balpen vermeld de naam van onze club en het adres van onze website.   


De verkoopprijs van deze balpennen bedraagt 1 Euro per stuk. Voor 5 Euro krijgt U 6 exemplaren.    

Tatra hangertje.


Dit mooie Tatra hangertje, +/- 3 cm groot, is verkrijgbaar in een gouden en een witgouden uitvoering. Met dit sierraad wordt U de ster van elk feestje. Het hangertje wordt geleverd exclusief de ketting.

 

De verkoopprijs van deze Tatra hangertjes bedraagt 210 Euro per stuk.

Regenscherm.


Onmisbaar in ons Belgische klimaat. Voortaan blijft U op elke wandeling droog, dankzij onze Tatra regenschermen. De regenschermen zijn verkrijgbaar in een rode en een zwarte uitvoering, en worden geopend met een simpele druk op de knop.  

 

De verkoopprijs van deze regenschermen bedraagt 8 Euro per stuk.

Handdoek.


Deze mooie handdoeken, die verfraaid werden met de afbeelding van een Tatra-kop, zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, bruin, grijs, en paars.  

 

De verkoopprijs van deze handdoeken bedraagt 12 Euro per stuk.

Pet.


Deze leuke petjes staan U niet alleen beeldig, ze beschermen U ook tegen de zon. De petten zijn verkrijgbaar in een rood-witte en een zwart-witte uitvoering.

 

De verkoopprijs van deze petjes bedraagt 10 Euro per stuk.

Kalender 2017.


Uw dagen zijn geteld ! Het zijn er precies 365, en ze werden allemaal verzameld op onze Tatra kalender van 2017. Voor uw gemak hebben we ze zelfs netjes chronologisch gerangschikt.    

 

De verkoopprijs van deze kalenders bedraagt 5 Euro per stuk.