Home Onze club Nieuws De Tatra Activiteiten Shop Fokkers & Nesten Hondennamen Uczony Links Sponsors Fun Contact
Welkom.

Wij heten U van harte welkom op onze Nederlandstalige website. Op deze pagina's willen wij U graag meer vertellen over onze club, over de Tatra honden die wij allemaal een warm hart toedragen, over de diverse activiteiten die onze club organiseert, over de verschillende artikelen die wij te koop aanbieden, en over vele andere zaken die verband houden met onze club T.O.P. Belgium of met onze geliefde viervoeters.   

Navigatie.


Bovenaan elke pagina vindt U het menu, waarmee U doorheen deze website kan bladeren.


Het menu geeft telkens een aantal relevante pagina’s weer, afhankelijk van de pagina waarop U zich op dat ogenblik bevindt. Via de menu-selectie ‘Up’ keert U telkens terug naar een vorig niveau in de structuur van de website.


Via de menu-selectie ‘Home’ keert U terug naar de startpagina van deze website.


Als U de muisaanwijzer boven een menu-selectie laat rusten, verschijnen alle pagina’s die in de structuur van de website onder deze menu-selectie vallen. Op die manier kan U snel en efficiënt doorheen de hele website navigeren, en door middel van enkele muisbewegingen elke gewenste pagina snel oproepen.


Wanneer U de muisaanwijzer laat rusten boven de menu-selectie ‘Home’, dan ontvouwt zich daaronder de volledige structuur van de website, en dan kan U zo uw weg vinden doorheen alle pagina’s.


Wanneer U een pagina gelezen hebt, en zover naar beneden bent gescrolled dat het menu niet langer zichtbaar is, dan keert U via de ‘Home’ toets op uw toetsenbord meteen terug naar het begin van de pagina, en dan kan U het menu opnieuw zien. U hoeft dus niet met de muis weer helemaal naar boven te scrollen, één druk op de ‘Home’ toets volstaat.


Wat vindt U waar ?


Deze website is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken. Om U een beetje wegwijs te maken, kan U hier alvast ontdekken welke informatie U in welk hoofdstuk kan terugvinden.


Onze club : Hier vindt U informatie over onze club, het bestuur, hoe U lid kan worden, enz.

Nieuws : Hier vindt U het laatste nieuws met betrekking tot onze club of de Tatra honden.

De Tatra : Hier vindt U informatie over de Tatra hond, de rasstandaard, de oorsprong, de opvoeding, de verzorging, enz.

Activiteiten : Hier vindt U de agenda van onze clubactiviteiten, een terugblik op activiteiten uit het verleden, enz.

Shop : Hier vindt U informatie over de artikels die wij in onze clubshop te koop aanbieden, over de manieren waarop U deze artikels kan bekomen, enz.

Fokkers & nesten : Hier vindt U informatie over de binnenlandse en buitenlandse fokkers die lid zijn van onze club, over de geboren Tatra nestjes bij deze fokkers, over Tatra honden die eventueel herplaatst moeten worden, enz.

Hondennamen : Hier vindt U een aantal suggesties van Poolse hondennamen voor uw Tatra hond.

Uczony : Hier vindt U een selectie van artikels die door de jaren heen verschenen in ons clubblad Uczony. De artikels behandelen een brede waaier van onderwerpen, zoals gezondheid, ziekten, verzorging, nieuws uit de kynologische wereld, enz.

Links : Hier vindt U links naar tentoonstellingen, kynologische websites, en andere relevante sites.

Sponsors : Hier vindt U een overzicht van de sponsors van onze club.

Fun : Omdat er ook eens gelachen mag worden.   

Contact : Hier vindt U terug hoe U onze club kan contacteren.